rike

Rike Bonants – secretaris en begeleider

In 2009 werd me gevraagd Kleine Prins te willen helpen bij het secretariaatswerk. De warme contacten met de bestuurders en met de gezinnen geven me de energie die voor dit werk nodig is. Tel. 089 304575

Peter Croonen – voorzitter en begeleider

Steven is mijn broer. Zijn strijd tegen kanker heeft mijn ouders aangezet om die ervaring om te buigen in iets positiefs voor andere gezinnen die hetzelfde meemaken. Ik begeleid één gezin. Viviane is intussen goed hersteld en doet het erg goed op school. Gsm 0477 574129

Linda Langens – begeleidster

Hallo, mijn naam is Linda Langens. Ik ben leerkracht Frans in het Sint-Augustinusinstituut in Bree.  Door de ziekte van mijn zoontje zijn wij in 2004 in contact gekomen met Kleine Prins.  De begeleidster kwam thuis en luisterde naar ons verhaal.  Vanaf dat moment was zij voor ons het luisterend oor als het weer eens moeilijk ging.  Ook de familiedagen waren voor ons een welkome afwisseling in de drukte.  Jaren later kreeg ik de vraag of ik zelf in de begeleiding wilde stappen.   Sindsdien begeleid ik gezinnen en help ik mee met de organisatie van de gezinsactiviteiten.  De glimlach op het gezicht van de kinderen en de ouders maakt het de moeite waard.  Soms kan een luisterend oor en een goed gesprek deugd doen, en dan heb je als begeleider je doel bereikt en kan je op die manier een steuntje in de rug bieden. Tel. 089 464676

Annemie

Anne-Marie Lepoutre – begeleidster

Ik luister met warm hart naar de gezinnen die ik begeleid en hoop dat mijn aandacht en steun hun moeilijke strijd wat helpt verlichten. Tel. 011 824369

Raf en Heidi Misotten-Vanderwielen

Tel. 011 801149

Sylvia opitekSylvia Opitek – begeleidster

Gsm 0487 434579

Ron Stegen en Véronique Pluymers – begeleiders

Kleine Prins kan met  heel kleine dingen een kinderhart gelukkig maken. Wij mochten dankzij hen een onvergetelijke reis naar Oostenrijk maken tijdens de kerstdagen. De familie Mages heeft ons toen een onvergetelijk Kerstvakantie verzorgd. Niets was hen teveel om het ons naar wens te maken. Met als hoogtepunt op Kerst-avond een tocht met een arreslee door de sneeuw in het mooie Lechtal. Daarnaast zullen we ook de fijne sinterklaasfeesten zeker niet vergeten. Voor mij des te meer een reden om iets terug te doen voor Kleine Prins en daarom ben ik nu al enkele jaren een begeleider binnen dit fantastische team …… Tel. 0499 747824

20140313-bakkerWouter Schrijvers – begeleider

Gsm 0474 620 734

AhmetAhmet Teke – begeleider

Hallo mijn naam is Ahmet. Door de ziekte van onze zoon ben ik in 2009 in contact gekomen met Kleine Prins. Het was een hele opluchting dat er iemand was die luisterde. En ja, algauw wist ik dat ik dat ook graag wilde doen. Na de genezing van onze zoon ben ik begeleider  geworden bij Kleine Prins. Sindsdien begeleid ik 15 gezinnen. Met heel mijn hart luister ik naar hun problemen en vragen. Samen zoeken we naar oplossingen. gsm 0478 467637

MICHAEL TIESTERS – BEGELEIDER gsm 0472 488 341

Filip Vanhees en Lucia Trabucco – BEGELEIDERS

stijn VantiltStijn Vantilt – begeleider

Gsm 0475 292196

lorevLore Vanhoorne – begeleider

Gsm 0487 267 939

MARA GIANGROSSI – BEGELEIDER  

 

Nicky Caelen

Klinisch Psycholoog

www.ptccanoa.be

0488 26 29 53

Sarah Cilissen

Klinisch Psycholoog – EMDR-practitioner – Psychotherapeut i.o.

0486 05 46 56 | sarah@cilissen.be | www.sarahcilissen.be

Nele Curvers

Klinisch psycholoog/Contextueel Gedragstherapeut

nele@allegre.be

Ann Onkelinx

Klinisch psycholoog/Psychotherapeut

levensprocessen@annonkelinx.be

Leave a Reply

*